cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Dec-2009 13:49 Email | Share | | Bookmark
Assalamualaikummmmmmmmmmm..........

 
 
 
View all 5 photos...
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak)

Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa



Sunday, 17-Dec-2006 14:58 Email | Share | | Bookmark
ba.... cak ! (*_*)

 
adui... betul2 naik habuk dah fp ni... sowie ler dah lama tak lawat fp kawan2.... dah buang ckit habuk kat fp ni.. apdet pic ni je



Wednesday, 18-Oct-2006 12:39 Email | Share | | Bookmark
Mentari........

 
Dalam minggu ni..... matahari pagi dan petang cantik kelihatan...bulat2 gitu..
ni je pic yg sempat uplod...takut lak fp ni naik habuk .. n lama gak tak jengok fp geng yg lain.. ada masa nnt InsyaAllah yus jenguk...




Selamat Hari Raya pada semua .... memohon maaf salah dan silap.. Semoga berbahagia di hari lebaran...................


Thursday, 12-Oct-2006 05:52 Email | Share | | Bookmark
Bunga ????

takut lak tak reti nak guna fp ni lagi... saja2 ler nak apdet pic ni ... tak tau lak bunga apa ni... tetiba je tumbuh kat depan umah



sorry ler geng borakPhoto tak sempat nak antar assignment "Salam Ramadhan" bz bz bz bz ... last2 fp ni zzzZZZzzz memanjang


Sunday, 24-Sep-2006 23:49 Email | Share | | Bookmark
Menjelang Sungkei..... (",)

 
"Sungkei" bermaksud berbuka puasa dalam bahasa Melayu Sarawak dan "Sungkai" lak dalam Bahasa Melayu Brunei
Sementara nunggu waktu nak berbuka just duduk2 tengok Kampung Seberang tapi hari nak ujan lak... sempat amik pic ni je


Juadah berbuka wat begedil n bubur pedas je


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net