cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Sep-2006 06:24 Email | Share | | Bookmark
Tugasan BorakPhoto : Hitam putih @ kelabu asap (",)

baru je M.A.L.A.S menyerang tetiba D.E.M.A.M. lak menyerang

tak tau nak amik pic apa utk tugasan kali ni.... yg sentiasa ada dimata ku ni je lah jadi mangsa . spek ku yg dah berkurun lama nya khas utk guna kat umah je... spek yg ke-brapa ..?? ntah lah dah terpijak,terpelanting, terjatuh ntah berapa ribu kali.. yg selalu dicari.. kejap tak jumpa kemudian jumpa balik.. ini spekku yg bertahan bingkai nye pun dah sengit menyengit lantak ler.... janji mataku yg kabur ni bisa melihat dgn jelas

baru je amik pic ni malam tadi.. ngan mata yg mengantuk
spek ku bersama laptop n epal pinjam
sebelum org tegur....nak bagitau dulu ler...tu bukan debu ek.. tu ler calar2 pada spekku akibat penderaan yg amat sgt




Memenuhi syarat ke pics ni... sorry ler geng tak reti nak wat black n white lagi ni.. due pun ari ni.. sempat lak uplod kejap lagi ada meeting.. sedia ler dorg kena virus demam kejap lagi



Friday, 8-Sep-2006 11:57 Email | Share | | Bookmark
Lompat... lompat..

M.A.L.A.S dah melanda........
Bila dah tgk entry geng2 yg lompat lompat .. teringat ngan piccas ni terapdet gak ler fp ni..
Adui letih gak kejar budak ni... betul2 die nak bebas sesgt petang tu asyik melompat je keje die.. tapi apepun suka bawa die jenjalan pic ni tak ler secanggih mana,saja nak cuba2 je amik yg penting telatah budak ni pat yus rakamkan betul2 die sonok petang tu...n me sonok oso maa....


one .... (bersemangat tu........ )


two ..........


three takde... teruja sgt nak melompat...

jump....



Thursday, 31-Aug-2006 15:18 Email | Share | | Bookmark
.:borakPhoto Assignment::MERDEKA:.

Kibarkan Jalur Gemilang ......
akhirnya gambar ni je dapat upload utk assignment kali ni... tunggu gak nak amik pic mlm 31 Ogos.. ujan lebat lak... hajat nak amik gambar pelita2 n bunga api sempena merdeka tu.. hancus.. tak sempat amik pic coz ujan turun lebat...dah ler meriah ngan pelita malam tu kejap je pat tgk... sayang hajat ku tak sampai nak amik pic
Nasib ada amik pic ni... so layan je lah...





wakakaka budak2 ni sebenarnya malu2 lak bila nampak yus nak amik pic.. rempit lak dorg nampak yus nak amik pic... apa da... jadi paparazzi camera cap ayam lak ari tu...



Saturday, 19-Aug-2006 12:28 Email | Share | | Bookmark
Langit... Dramatik ke????

 
 
nak uplod picas ni... ada mata yg mencari2 entry langit yg dramatik... tak tau ler dramatik ke tak pic langit ni...... so layan je lah...
sorry Mr Edoras... stock lama Nak kuar memburu langit time ni lagi bz..keadaan sekarang berjerebu dan ribut petir di satu dua tempat hehehe cam ramalan cuaca lak Yus tgh cuba memburu ek.....






Tuesday, 15-Aug-2006 14:01 Email | Share | | Bookmark
BorakPhoto Assignment:: Silhouette ..

 
 
Assignment kali ni.. betul-betul dah abis modal dan model... sowie baru je apdet.. pasal due ari ni kena gak apdet kalau tak ..... tak terapdet fp nih hehehehe entry yg lepas leh guna ke?? tak sempat nak amik gambar Main hentam je letak gambar ni sowieeeee..........



wakakakakaka yg ni tak tau apa benda nak amik... masa ni tengah jenguk2 rumah yg baru siap.. sekeliling masih kosong tak de apa nak amik apalagi guna je ler jari wakaka.. tek konon nak pegang matahari ler tu



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net