cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
bunga oh bunga

tak nampak lak lebah nih...
oii lebah wat aper tu..
ehhe.... salah fokus... :p
View all 12 photos...
Malu ih.. macam pandai sangat tangkap gambar. (dah rajin dah aku ih.. ) Hentam saja lah....Bunga oh bunga.. bukan minat ngan bunga.. p mau jua tangkap gambar bunga.. entah bunga apa... tangkap je lah..


Saturday, 20-Sep-1975 05:16 Email | Share | | Bookmark
Tugasan BorakPhoto : Hitam putih @ kelabu asap (",)

baru je M.A.L.A.S menyerang tetiba D.E.M.A.M. lak menyerang

tak tau nak amik pic apa utk tugasan kali ni.... yg sentiasa ada dimata ku ni je lah jadi mangsa . spek ku yg dah berkurun lama nya khas utk guna kat umah je... spek yg ke-brapa ntah ni lah yg dah terpijak,terpelanting, terjatuh ntah berapa ribu kali.. yg selalu dicari.. kejap tak jumpa kemudian jumpa balik.. ini spekku yg bertahan bingkai nye pun dah sengit menyengit lantak ler.... janji mataku yg kabur ni bisa melihat dgn jelas

baru je amik pic ni malam tadi.. ngan mata yg mengantuk
spek ku bersama laptop n epal pinjam
sebelum org tegur....nak bagitau dulu ler... memang ada debu pun (lap guna tisu je)




Memenuhi syarat ke pics ni... sorry ler geng tak reti nak wat black n white lagi ni.. due pun ari ni.. sempat lak uplod hehehe ada meeting lak petang ni.. sedia ler dorg kena virus demam kejap lagi


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net