cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Aug-2006 10:46 Email | Share | | Bookmark
Laut Merah (",)

 
 





Tetiba teringat ngan picas ni... so kebetulan lama tak apdet fp ni.. letak ler picas ni.. laut tu Laut merah..
Lokasi: Suakin, Port Sudan
ambik gambar ni my cuz, dina n me jadi tukang ekjes2 jer.....
btw 2nd pic - batu2 bangunan tu dibuat drpd Coral ok malas nak citer lelebih tengok je lah ye...


Friday, 4-Aug-2006 15:00 Email | Share | | Bookmark
Bunga raya ????

 
 
 
View all 5 photos...
Tul ke BUNGA RAYA...







Sunday, 30-Jul-2006 10:48 Email | Share | | Bookmark
Windu.. windu..

 
 
 
View all 5 photos...
Rasa berkurun dah tak apdet fp ni........ keja.. keja.. keja... bakal jadi pekerja cemerlang.. gemilang n terbilang.. last2 hilang..... apepun.. thanx kpd yg singgah dan meninggalkan jejaknya (beri komen ler tu hehehe) di fp yg byk kekurangan ni (maklumlah blum reti sgt nak amik gambar..) yus sgt2 hargainya.. .. TERIMA KASIH


Tgh sibuk ngan keje.. tetiba je budak ni bergaya ngan tualanya.. suka lak tengok terus je amik camera.....adui cepat je dia beraksi... nasib sempat amik tp tau2 je ler hasilnye kalu mama dia tgk pasti tanya pasal lak anak dia jadi hitam lak sowie takut terlepas aksi dia lupa lak tukar setting kat camera... hampeh...geram ih..... tapi masih suka tgk gambar ni... layan je lah arghhhh rindu sangat ngan anak2 sedara skrg ni... lama tak jumpa.. windu windu...



adih lupa .. ni Wafin... boy hehehehe
waa..ifah cepat ek thx
leh ke boy jadi model tudung mamaFami??


thanx atas komen2 anda.... atas komen tu sempat lak wat windu windu versi 2
nasib ada masa nak ekjes2 ckit....leh terima ke ni......

Windu Windu Versi 2


Thursday, 20-Jul-2006 09:37 Email | Share | | Bookmark
borakPhoto 3rd assignment : Closeup Serangga

ada waktu terluang ckit ni.. so pat gak apdet utk borakPhoto 3rd assignment ni.. sambil2 nak legakan kepala ni... keje masih byk lagi hehehehe .
Sowie geng... tak menjadi sgt.. agak blur gambar ni.. susah nak halang angin bertiup... goyang2 weh... benda ni tak reti dok diam lak.. p sebenar nya takut gak kena sengat leh benda ni.. dah ler alergik ngan benda ni...kalau kena sah kena amik MC
tul serangga ke ni???










Friday, 14-Jul-2006 15:10 Email | Share | | Bookmark
Lapar....

 
 
tgh tunggu my sis... lambat lah pulak.... nampak lak buah ni atas meja.. kalau pat makan dah bedal dah

nak try versi kelabu asap....




[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net