cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Sunday, 28-May-2006 08:03 Email | Share | | Bookmark
:-?? ~~~

 


main2 teropong...


Tuesday, 23-May-2006 04:50 Email | Share | | Bookmark
~~~ Laraknya CINTA ~~~~

 
 
 
saja nak letak gambar ni ... apa itu larak???!! kena buka ler kamus Brunei bukan cintaku yg pecah berderai .. p kaca cross-stitch pecah berderai ..........



Thursday, 18-May-2006 12:13 Email | Share | | Bookmark
Senja dari tingkap ~~~~~

 
 
 
boring lak petang nih..... buka tingkap seluas2 nya... nak tengok kat luar .. ehhe senja oren lak petang nih... layan je lah... senja di tepi tingkap.. bumbung rumah jiran pun nampak





Monday, 15-May-2006 08:46 Email | Share | | Bookmark
~~Light Trail~~

 
 
 
View all 4 photos...
huhuhuhu......... lite trail yg tak menjadi..... kutuk jgn tak kutuk, kurela ngan kutukan kalian sapa lah aku ..... berbanding ngan kalian sumer... minta simpati tu...



tut... tut... tut... tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttt (heartbeat sapa kah itu?? )







tu saja persembahan light trail ku.... bagi tepukan sikit walaupun tak menjadi
apa apa pun tocei tocei geng borakPhoto..... uplod jgn tak uplod...


Sunday, 14-May-2006 04:02 Email | Share | | Bookmark
Mulu lagi............

#29 : masih lagi kat gua angin
#30
#31
View all 34 photos...
Clear Water ---> Gua Lang dan Gua Rusa

Lam gua Clear water tak dibenarkan mandi hehehehe ... kalau nak mandi kat Clear water.. mandi kat luar je.... Kat dalam dibenarkan cuci kaki tangan, kepala, muka leh... nak tambah seri muka

Gua Lang... adui masuk kat gua nih kena bawa payung lah... air menitis menitis adui..
rendah sikit dari gua-gua lain.. tapi jangan sentuh sentuh tengok je

Gua yang paling besar... Gua Rusa tapi bau najis kelawar ... Kelawar dianggar lam 1 ke 2 juta++ kat lam tu.. mana tak kuat baunye...nasib ler bau tu tak hanya beberapa meter saja... kalau tak.. tak sanggup nak masuk lam gua tu... ada lak paip sepanjang jalan. Tak byk sangat amik gambar kat Gua Rusa.. batteri kong
adui betul betul kompius ngan gambar lam gua ni... apa apa pun nak yang pegi ke Mulu sila sila

Last sekali semua pelancong dan pelencong akan duduk disuatu tempat utk melihat kelawar kelawar kuar... yg berjuta2 lemon tu..... uwaaaaaaaaaaa hajat tak kesampaian ujan lebat lak turun... kelawar pun tak kuar.. Kalau nak pegi Mulu disarankan dalam bulan Julai dan Ogos







[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net