cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Apr-2006 13:35 Email | Share | | Bookmark
cuba lagi.....

 
 
 
View all 6 photos...


alhamdulillah.... ujan turun cuba sambut air ujan


Thursday, 27-Apr-2006 15:58 Email | Share | | Bookmark
Cubaan pertama.... (*_*)

 
 
Sorry... lewat sikit nak uplod pic nih.. laptop buat hal... laptop ku tak pat diselamatkan lagi .. hehehe kalau mention nama odows kat fp ni jangan jeles ek Ax n Fendi (dah sebut gak nama korang ) thanx odows... lain kali bagi tunjuk ajar lagi. Hanis... thanx dgn semangat kucing kurap hari tu.. Hari tu gak yus amik gambar .. Ax n Fendi bila lagi nak wat kelas kelabu asap



cubaan 2 akan menyusul


Tuesday, 25-Apr-2006 06:25 Email | Share | | Bookmark
Beaufort, Sabah

 
 
 
View all 5 photos...
Menyempat nak uplod gambar2 ni sebelum aktiviti membelasah my laptop selepas ni...
Heheheehe ... KELABU ASAP PANDANGAN MATAKU kali nih


hehehehehe dah jumpa opis ODOWS



Sunday, 23-Apr-2006 05:59 Email | Share | | Bookmark
Rumput kering~~~~~~ (*_-)






Saturday, 15-Apr-2006 10:27 Email | Share | | Bookmark
~~~Silap hari

 
 
 
View all 5 photos...
Sebenarnya nak pergi kat area ni nak tengok orang memancing... sampai je kat tempat ni, tengok kapal lak yang parking kat sini... Alang alang dah pegi tangkap je lah....


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net