cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 11-Apr-2006 11:48 Email | Share | | Bookmark
no idea~~~~~~

 
 
Lama dah fp ni tergendala... suatu petang yang sunyi sepi


Saturday, 25-Mar-2006 17:18 Email | Share | | Bookmark
:. Miri City Fan .:

 
 
 
View all 4 photos...
Dah kul 1 pagi mata tak mo tdo dah... Petang tadi lepak kat rumah kawan bedal coklat n cheese cake (macih deng, lain kali jemput lagi ek).. sonok bedal cake... mak oi kepala tetiba je rasa nak pecah.. adui migraine lak palak.. power nyer kek coklat...Balik je terus tdo betul2 tak pat tahan sakit nyer rasa nak meletup pun ada... tetiba tengah malam sedar... cuba utk tidur semula tak pat lak... last last keja update fp ni...sambil2 tu layan kepala yg masih sakit ni.... Ibu jari pun masih bebalut ni.. biasa ler org rajin nak tolong potong cake petang tadi.. time basuh pisau uwaaaaa luka lak jari.. apa ler nasib hari ni... apa-apa pun coklat n cheese cake sedoppppppppp wo..

hehehe cite pasal kek foto2 lain lak citer hehehe kuar tajuk ek..Gambar ni kite amik masa lepak kat Miri City Fan hari tu sekejap kat Islamic Garden je.. Garden lain tak pergi... tak larat nak jalan lagipun dah lewat malam


Thursday, 23-Mar-2006 15:35 Email | Share | | Bookmark
sajer jer ;)

 
 
 
View all 9 photos...
Ke'boring'an dah melanda.... tu yg amik gambar keychain kali nih koleksi keychain yang baru je beli..


Tuesday, 21-Mar-2006 13:59 Email | Share | | Bookmark
(*_*)

 
 
 


Hari dah lewat singgah sebentar di Strawberry Garden Hotel, Kundasang.. Cuaca pun dah mula berkabus dan angin yg bertiup sejuk woo..... Nak beli buah strawberry nasib malang dah abis


Saturday, 18-Mar-2006 05:48 Email | Share | | Bookmark
bunger... bunger

 
 
 
View all 14 photos...
entry kali ni khas utk mulan... adih bunger2 lak tu dah lama disimpan gambar bunger nih nasib tak delete lagi (p byk yg dah ter"delete" ) tak tau kurun ke brapa kiter amik nih...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net