cuyus's FotoPage

By: cu yus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 6-Feb-2006 10:34 Email | Share | | Bookmark
Kundasang,Sabah

 
 
 
View all 13 photos...


Perjalanan yang jauh dan jalan yang berliku-liku...


Saturday, 4-Feb-2006 20:15 Email | Share | | Bookmark
Tamparuli

 
 
 
Hajat nak pergi ke Kundasang tapi tersesat jalan... tak tau nama pekan ni.. tapi kat area Tamparuli.. amik gambar dari dalam keta je... malas nak kuar..


Saturday, 4-Feb-2006 14:17 Email | Share | | Bookmark
Pantai Miri

 
 
 

Lama dah tak buka fp...
Singgah sebentar kat pantai Miri.. nak rehat2 sambil tengok matahari terbenam p hajat tak sampai tetiba ujan lak.. dah nasib tak sempat amik gambar matahari terbenam


Thursday, 10-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
raya oh raya.......

 
 
 
View all 13 photos...
Kerana kesibukan masing-masing tak pat cuti awal.. persiapan raya buat last minute.. akhirnya kite n kakak bersama kakak2 ipar rancang sama untuk buat kek-kek raya hehehe jimat duit... semua resepi main hentam je lah janji kek siap untuk raya ni... kek lapis yg simple je sempat buat...
Malam raya... aunty dari Brunei called kite.... bagitau Brunei raya hari Jumaat n tanya raya ke tak esok? Bagi tau belum ada pengumuman lagi. Dengar je Brunei tak raya kite pun yakin esok tak raya.... fuh.. selamat esok tak raya.. ( Missed pengumuman raya malam tu.. coz anak buah asyik ngan citer katun dier ) Tiba-tiba tekejut... terdengar takbir... mak oi.. takbir raya ke tu? Esok raya..... rumah blum kemas lagi... alamatnya tak tido ler sampai pagi... mata mcm panda pagi raya p dalam sibuk2 sempat gak chat ngan fan
Tahun ini raya lebih meriah dari tahun lepas.. walaupun hujan setiap petang sampai ke malam sedara mara sahabat handai tetap gak datang berziarah... penat gak tapi seronok....

Hehehe biskut-biskut raya malas nak uplod n kek yang ni je sempat kite amik gambar....


Monday, 31-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
lebuhraya...

 
sunyi...
 
View all 6 photos...
Sampai kat Negara Brunei Darussalam dah kedengaran azan... berhenti kejap kat tepi lebuhraya.. 'sungkai'... tym sungkai sempat amik gambar....lebuhraya pun sunyi sepi je.. Lepas sungkai ngan apa yg ada.. baru sambung perjalanan n singgah kat masjid Limau Manis hehehe dah kat rumah fan n tulip..(sorry nda sempat koling2.. jumpa lingka bebeskal lawak ih dup dup dup ja jantung lehnya )


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net